gata - super, że masz przepisy, ale ja nie mam nawet jakimi się podzielić;< Jeśli masz fajne, to możemy je opublikować ( o ile chcesz) na Gyaru Kei oczywiście z Twoim autorskim prawem ;D taka Twoja notka na Gyaru kei.
tzn to sa 'przepisy' typo domowego jesli chodzi o chinska kuchnie to od prawie roku przechodze codzienna szkoel.. T_T; moja biedne raczki skladajace 100 pierozkow jiao zi w dwie godziny XD generalnie jak cos ogarne to moge sie podzielic ^_^ aczkolwiek tez bym to publikowala na swoim blogu, ale moge udostepniac tez do ciebie, jesli walniesz notke, ze to ode mnie
rob ciasto i daj przepis <3 ja srednio umiem piec.. umiem zrobic sernik, mazurek, jakas tarte z owocami czy cos, babeczki, brownie i na tym sie konczy. same proste rzeczy. no, moze sernik nie jets najprostszy, ale to rodzinna tradycja
gata prosze Cię.. Ja wgl mało co przebywam w kuchni, więc mam troche niewprawione rączki, daltego myśle nad ciastem prostym do zrobienia Dobrze, że umiesz piec sernik, bo ja go kocham ;D hehe