Zapuszczam włosy odkąd pamiętam, a te niechcą mi rosnąć, nie prostuje ich nie kręce (mam naturalne loki) a one jeszcze się rozdwajają , jestem zrozpaczona, bo wszystkie Gyaru mają piękne zdrowe i dlugie włosy ! ; C
Nie martw się też mam masakre z włosami... wiecznie je prostuje, bo swoje mam ani proste ani kręcone:D mam już zniszczone końcówki i nie wiem co robić, ale moja siostra poleca jedwab z firmy wax. Musisz niestety uzbroić się w cierpliwość. Próbowałam wielu kosmetyków niby dzięki którym będę mieć długie włosy i nic... Ja używam od czasu do czasu pewnej kuracji z chyba firmy farmona
nawet pomaga;)
a ja uzywam przedluzen, bo moje wlosy nie rosna. raz na dwa dni robie im maseczke z oliwy z oliwek, ale generalnie wiem, ze sa w strasnzym stanie XD szczegolnie, ze mam jasniejsze, niz swoj naturalmy kolor. ale prawde mowiac 90% gyaru ktore maja te piekne zdrowe lsniace wlosy nosze peruki albo pol peruki. Np. wlosy Ainy czy Yumachi nie wygladaja az tak zdrowo.. Bo sa naturalne, farbowane i ukladane codzien. Tsubasa ma swoje wlosy naturalne do ramion, ale nsi piec miliardow peruk m. innymi ta piekna dluga czekoladowa <3
też mam na clip in i to jest wygodniejsze... wpinasz i masz , nie chcesz to odpinasz. A o tych co mówiłam Ayumi to pewnie chodzi jej takie co się u fryzjera doczepia. Nie polecam! niszczy włosy ii przede wszystkim masz po tym odrosty i dziwnie to wygląda.
http://www.cosmoshop.pl/_cms/view/28/
Tylko nie wiem jak to dziala xD że jak kupujesz np 25 cm, to masz włosy 25 cm czy doczepiasz jakoś do swoich i masz swoje + 25 cm ? XDD