Tutaj piszemy, jaki zespół lub wokaliste uwielbiamy.
To na początek ja..
Jestem wielka fanka koreańskiego zespołu Bigbang
na drugim miejscu cenię Kodę Kumi i 2NE1... reszta mojej muzyki w odtwarzaczu to mix azjatyckiej i europejskiej muzyki ; )
TVXQ/THSK/DBSK/JYJ jak zwal tak zwal, co sie stalo to sie nie odstanie ale na zawsze w moim sercu i ich piosenku na ripleju kiedy nie wiem, co sluchac
SE7EN, moja druga milosc ^^
FT Island
SNSD
Terapia de Shock, cudowny zespol katalonski, ktory najlepiej na ziemi wykonuje hymn FC Barcelony XD
Nishino Kana <3
Jay Chou, Wang Leehom, JJ Lin, TWINS, Guo Mei Mei, Cindy Wang i miliard innych chinskich hitow.
generalnie jestem dosc "w tyle" z koreanska muzyka, nie podobaja mi sie nowe wytwpry tamtejszego rynku. Z nowosci toleruje tylko MBLAQ. Po 2008 k-pop robi sie dla mnie coraz nudniejszy
Ostatnio edytowany przez gata (2011-08-01 21:19:03)
dbsk - doushite kimi wo suki natte shimatandarou <3 jezzu ta piosenka to przeszyła moje serce;D
i wrong number - strasznie lubie słuchac tej piosenki jak ide sobie wieczorkiem przez miasto;D
fakt jak słucham niektórych koreańskich zespołów to wieje nudą. ;D ale BigBang <3 to nie zostawie;D
A ja lubię Vocaloidki :) Hatsune Miku, Megurine Luka, Rin & Ren Kagamine :3 No i zamęczam wszystkich PonPonPon by Kyaru Pamyu Pamyu, jest nieco irytująca, ale da się przyzwyczaić :) Koda Kumi też jest kawaii. :)