Kocham deco, ale nie mogę znaleźć odpowiednich kryształków, wszystkie są jakieś takie badziewne a Swarovskiego kosztują fortunę. Na dodatek ludzie bardzo negatywnie na to reagują . Wszyscy się ze mnie nabijają gdy kupuję coś z księżniczkami Disney'a (uwielbiam Disney'a! <3) a co dopiero gdy coś okleję kryształkami (a próbowałam komórkę... chłopak kupił mi nową bo stwierdził, że na ten kicz nie może patrzeć...).
kiedyś.. może z 2 lata temu ozdobilam ciut swój sony ericsson teraz planuje to z samsungiem(który ma przyjsc dziś lub jutro), lecz jestem w trakcie poszukiwań przyborów
powiedzcie mi ... whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nie mamy wolnego (społecznie) kraju..
Jak znajdę zdjęcie SE to Wam pokaże
Ja mam całą silikonowy pokrowiec do telefonu zrobiony w kryształkach. Na allegro znalazłam piękne, które wyglądają jak prawdziwe kryształki (1300sztuk posżło....) Nie mogłam okleić telefonu, ponieważ nie mam wymiennej obudowy. Kiedyś może zrobię fotkę i wrzucę tutaj:D No i czaję się by zapasowy pokrowiec okleić ozdobami 3D, bo te cyrkonie niestety na skrajach lubią odpadać
Ja mam właśnie nokię C6 z Qwertą. Wystarczy kupić silikonowy pokrowiec i jego obkleić, ściaga się jak przeszkadza...jedynie na uczelnię zakładam by telefon ładnie wyglądał na ławce:D Pokrowiec w chińskim sklepie kupiłam za 4 zł.