Strony: 1
Nowy użytkownik
Np. rurki, i nie ubierać się głównie w sukienki, tylko tak trochę.. No poszarpane spodenki i słodka bluzeczka z myszki± Minnie?
No hmm w sumie Gyaru s± dziewczęce więc jak cało¶ć dobrze dopasujesz to nie ma problemu np liz lisa ma fajne spodnie:
http://e-coma.jp/lizlisa/product/12739/
KawaiiLuna - chodzi Ci o odmianę Gyaru w stylu rock? (rokku) -> czyli, też rebel gyaru:D możesz nosić, lecz pamiętaj o tym by nie uciekać od stylu Gyaru do gothic W następnym tygodniu na Gyaru-Kei.blogspot.com będę pokazywać różne modowe kombinacje - w tym rebel gyaru, tak więc kawaiiluna zapraszam Cię do obserwowania:) mam nadzieje, że wyrobie się z czasem i notka pojawi się już za klika dni!
Nowy użytkownik
KumiGyaru - niedługo zapisze się do obs, ale na razie mam urwanie głowy z własnym blogiem Dzięki za wytłumaczenie, bo czytaj±c twojego bloga zastanawiałam się co to rebel g.
PS. Nie KawaiiLuna, a Lula Ale spoko, takie małe literki...
jasne, ze moga gyaru nie jest tak ostre jak niektorzy je robia. jezeli dobierzesz odpowiednie dodatki itp i bedziesz sie wyrozniac z tumu - to wszystko jest ok spodnie z kilkoma paskami i fajnymi butami, podarte, pociete - sa idealne "
Strony: 1