Ojej XD faceci to szuje, tak juz bywa XD a jhak nie sa szujami, to nie chce im sie sprzatac XD
ale na sushi bylas :"D i dostalas zawieszke
moj mnie nei zaprasza na sushi ani nie daje mi zawieszek od jakis... 8 mcy XD tylko czasem wylosuje smefra w maszynie przed kinem XD
Ja próbowałam pomóc jakiemuś chińskiemu studentowi, bo nie mógł znaleźć uniwerku. Niestety ja nie z Krakowa, więc nic nie mogłam zrobić. 3h później dalej go widzę, błąkającego się po rynku - szkoda mi go było
a był przesłodki;D
Ja ostatnio chciałam ze swoich ciemnych włosków (mialam wtedy na głowie hmm brązową czerń) zrobić ciut jaśniejszy brąz (kupiłam coś mix cappuccino i orzecha - czyli jaśniutki w miare brąz ) i co? i mam dalej ciemne:D haha widok był przekomiczny.
Zamiast rozjaśnic je ciut to mam jeszcze ciemniejsze hehe, ale zobaczymy jak to będzie kiedy farba się zmyje:)
Ja się zastanawiam czy nie kupić jakiś jasnych włosów clip in...Moje są czarne, a to by był fajny kontrast (modne są teraz jasne końcówki i dwa kolory włosów). Może czerwone albo balejaż- czarny i blond? Bym raczej kupiła syntetyczne, jedne proste, drugie kręcone. Można za 20zł kupić jedne, czyli razem z 40zł MOje doczepiane naturalne nie chcę rozjaśniać, bo mogą się....spalić niech zostaną czarne, hahaha:D