Wydaję mi się, że to dobre miejsce dla takiego wątku. Lubicie oglądać japońskie kreskówki? Co sądzicie o nakręconych fanach anime, którzy przejęli się tsunami, bo nie wyjdzie nowy odcinek ich ulubionej kreskówki?! Jaka jest wasza ulubiona anime?
Uwielbiam anime, wychowałam się na nim ^^, nawet miałam ksywkę "Sailor Mooon" bo mam bliznę w kształcie księżyca na czole xP.
Zawsze będę kochać Sailor Moon, Daimosa, Gigi, Załogę G, Yattamana itp. Te wszystkie stare anime z czasów gdy małym szczylem byłam ^^. Teraz wyznaję: Saiunkoku Monogatari (w końcu ktoś pomyślał, że dziewczyny nie są głupie i są w stanie zrozumieć intrygi polityczne), Death Note, Kuragehime (coś dla gyaru), Clover (to dla studentów ASP), Moyashimon (dla studentów Akademii Rolniczej, ale genialne - kocham), Slayers (stare ale jare), Detroit Metal City (polecam metalom i rockersom!) i przede wszystkim wszystkie dzieła Hayao Miyazakiego <3
Moje dzieci będą biedne xP, matka będzie zmuszać je do oglądania anime i bajek Disney'a :]
Ja bardzo lubię Anime. Wychowałam się na Pokemonach i Digimonach. No i oczywiście Dragon ball! Uwielbiam tą kreskówkę cały czas, a jak kuzynka zgrała mi trzy sezony na płytę, a potem następne to prawie się poryczałam ; ). Aktualnie oglądam Detroit Metal City i Paradiss Kiss. Może nie specjalnie regularnie, bo nie zawsze znajduję czas, ale zawsze coś.